Digitalisera ditt analoga projektarbete! Till frukost, i Linköping!

2015-11-26

Välkommen till ett frukostseminarium om projektarbete med digitala verktyg.

Digitaliseringen breder ut sig inom alla branscher. Vi hälsar dig välkommen till ett frukostseminarium där vi berättar om vad det innebär för projekthantering och styrning av projekt.  Vi tar med dig på resan för att planera, hantera och leverera projekt med hjälp av digitala verktyg.

 

Någonting har hänt det senaste året i vår bransch! Under många år har vi hjälpt organisationer med it-stöd för projektarbete. Vi är inne i en förändring av synssätt. Det man på bred front tidigare inte såg behovet av efterfrågas nu allt mer. Det vi talar om är it-lösningar som är utvecklade just för projektstyrning.  Digitaliseringsvågen som breder ut sig och vanan av att ha information tillgänglig är en anledning tror vi. Dagligen använder vi appar för olika ändamål. Den vanan spiller över till projektarbetet. Vi förväntar oss att det ska komma ut mer data än det vi stoppar in. Snabb och översiktligt data över mitt projekt med tidplan, resursplanering och statusrapporter är något jag vill ha. Att hämta data från olika källor, klippa och klistra är inte effektivt. Vi vill ha åtkomst till den inneboende logik som finns i framtagna projektverktyg. Molnbaserade standardiserade lösningar från Microsoft med Project Online har också förenklat digitaliserings- resan. Mer om detta denna morgon.

avatar-om-oss

Några ord om talaren

Magnus Holmlid, entrepreneur, debattör inom PPM,  entusiast med mer än 20 års erfarenhet av att implementera PPM lösningar. Magnus har ett intresse för R&D och projektportföljer med en blandning av produkt och tjänst.

 

Välkommen till ett som vi hoppas inspirerande frukost!

Dag: Torsdag 26 november

Tid:  Frukost 08.30. Seminarium 09.00-10.00

Möjlighet till frågor och funderingar i direkt anslutning till seminariet.

Plats: Mjärdevi Science Park AB, Teknikringen 10

Linköping, Sweden

För vem: För dig som vill veta mer om möjligheter med digital projekthantering och styrning.

Anmälan: www.visuellplanering.se/contact-us

+46 768 70 8988

 

Välkommen!
Ann-Charlotte Båth

Visuell Planering & Praktisk PPM