Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Från idé till riktigt projekt med edison365suite

5 november, 2018 @ 11:00 - 12:45

Från idé till riktigt projekt med edison365suite

Hur gör organisationer som lyckas lyssna in och ta fram nya produkter och tjänster? Ledarskap förstås, och då frågar vi oss vad ingår i ledarskapet rent praktiskt?  Modern teknik till de anställda en ingrediens, idag har vi 5 generationer ute i arbetslivet, med olika erfarenhet, kompetens och förväntningar på sin arbetsgivare. Undersökningar visar att endast ett fåtal personer är riktigt engagerade på arbetet. Är tekniken inte på topp hjälper det knappast till, man kan inte heller förvänta sig att medarbetarna bidrar till nytänkande.

Vi vill hjälpa företag med både idéhantering, hur gå från idé till riktigt projekt och, driva framgångsrikt portföljarbete.

Välkommen till ett seminarium där vi visar tekniken som möjliggör detta. Vi har bjudit hit Ivan Lloyd, grundare av CPS, utnämnt av Microsoft till Partner of the Year för sin lösning edison365.

Edison365 är en produktsvit med moduler för idéhantering, business case och projektplanering. Utvecklad på Office 365 plattformen från Microsoft.
Ivan Lloyd kommer att berätta hur de själva på företaget bestämde sig för att kvala in i toppen som The Great Place to work i England. De lyckades med bravur. Ivan kommer också att ge exempel på kunder som arbetar strukturerat med innovation, idéhantering och crowdsourcing av idéer. Det är företag från branscher inom Automotive, Fashion, Reatail, Mining, IT mm.

Läs mer om edison365.

Välkommen!
Visuell Planering

 

 

Details

Date:
5 november, 2018
Time:
11:00 - 12:45
Event Tags:
, , ,
Website:
https://edison365.se/event/fran-ide-till-projekt-med-edison365/

Organizer

Visuell Planering
Email:
info@visuellplanering.se

Venue

Visuell Planering, United Spaces, Waterfront Buildning, Stockholm
Klarabergsviadukten 63
Stockholm, 111 64 Sverige
+ Google Map