Läs mer om edison365suite


Boka en demo


Kika på våra webinar


Kontakta oss

 

Öppna dörren till innovation och låt stora idéer komma in

Open Innovation anpassar din innovation till tjänsternas användarkrav genom att omfamna organisationens ekosystem av externa intressenter och lyssna på deras insikter om utmaningar.

Håll dig före konkurrenterna

Bredda din pool av expertis och inkludera andras röst. Få tillgång till nya idéer i en enda plattform.

Bygg ett starkt ekosystem

Förstå vad externa intressenter vill ha från din organisation och samarbeta med dem för att bygga samhällen som stöder din idéekonomi.

Skapa nya produkter

Gör innovation till en prioritet och samarbeta med andra för att avslöja nya intäktsströmmar. Upptäck stegvisa eller radikala förändringar av din befintliga produkt och/eller tjänster.

Skapa utmaningar

Rikta innovatörens fokus mot viktiga utmaningar och strategiska problem som din organisation står inför.

De mest framgångsrika öppna innovationskampanjerna har en tydlig strategi i åtanke, tillsammans med effektiv kommunikation. Det är viktigt att se till att de som deltar vet vad de behöver göra och varför du ber dem att göra det. Många organisationer tycker att det är bra att använda innovationsutmaningar – precis som de skulle göra för intern innovation – eftersom dessa tenderar att resultera i en mer fokuserad uppsättning idéer.

Samla in idéer

Samla in idéer från alla i eller utanför organisationen. Sök idéer från externa organisationer och få tillgång till en större mångfald av åsikter och erfarenheter, utan att behöva anställa extra innovatörer eller använda betalda källor som fokusgrupper.

Att använda en öppen innovationsplattform för att göra det möjligt för dina kunder och partnerorganisationer att säga sitt om nya idéer för verksamheten, kommer få dem att känna att ditt företag bryr sig om dem.

Läs gärna om hur vi hjälpte SWEP att både konsolidera och förenkla hanteringen med ett gemensamt samarbetsverktyg samt även med integration mot Office 365.

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-post så får du det senaste från edison365.se!