#vitecherupp

2020-03-31

Vi vill, tillsammans med Edison Ideas & Open Innovation, hjälpa till att hitta möjligheter och hantera behov kring Corona / Covid-19. Och för att kunna göra det, så erbjuder vi på Visuell Planering alla er som hjälper till i dessa tider;

Edisons plattform helt kostnadsfritt för användningen som har som syfte att hantera och minska effekterna av coronaviruset.
– Helt kostnadsfri introduktion av oss på Visuell Planering till de som leder och driver arbetet med plattformen.

Nedan kan ni se skärmdumpar från systemet och hur det ser ut. Systemet finns givetvis även med svenskt gränssnitt, och bilden visar bara ett exempel ifrån dialog som gjorts med engelska myndigheter. I både Australien och Storbritannien har man börjat undersöka hur detta kan vara en del av den kommunikation och de kontaktytor som kan användas i den rådande situationen.

I lösningen finns även möjligheten att följa, prioritera och utvärdera idéer eller behov att gradera dessa. Dessa idéer kan även samordnas – och ofta är ju kombinationer av olika idéer extra slagkraftiga!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida här, eller hör av dig om du har några frågor eller funderingar på hur just vi kan hjälpa dig att komma igång!